Termeni si Conditii

Reguli de Utilizare

In continuare sunt prezentate conditiile in care S.C. SMILEY va pune la dispozitie serviciile sale. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Regulile de Utilizare constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si S.C. SMILEY si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului.

Regulile de Utilizare si relatiile dintre utilizatori si S.C. SMILEY vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Insuccesul S.C. SMILEY de a aplica sau apara una din prevederile, obligatiile sau drepturile stipulate in Regulile de Utilizare nu constituie o renuntare la acest tip de drept sau obligatie. Daca orice prevedere a Regulilor de Utilizare e gasita de o instanta judecatoreasca cu competenta in acest domeniu ca invalida, celelalte prevederi ale Regulilor de Utilizare raman in vigoare.

Titlurile paragrafelor din aceste Reguli de Utilizare sunt doar pentru o intelegere mai buna a lor si nu au efect contractual sau legal.

Prin inregistrarea si utilizarea siteului adminitrat de S.C. SMILEY, acceptati conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, intre dumneavoastra si S.C. SMILEY.

Daca nu doriti sa fiti angajati sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul site-ului.

1. DESCRIEREA SERVICIULUI

S.C. SMILEY administreaza acest site, care asigura utilizatorilor, in acest moment, o gama larga de servicii si posibilitatea comandarii on-line a unor servicii, prin Pagina de Comenzi. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

2. OBLIGATII LA INREGISTRARE
Pentru a folosi serviciile oferite de site, pentru a putea face comenzi on line, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si 2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, S.C. SMILEY are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze comanda dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

3. POLITICA S.C. SMILEY DE PROTEJARE A INFORMATIILOR
Conform politicii de protejare a informatiilor a S.C. SMILEY, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

Daca vrei sa folosesti produsele si serviciile noastre in strainatate, informatiile despre tine pot fi transferate in acea tara. Site-urile noastre s-ar putea, de asemenea, sa se gaseasca pe servere din afara tarii. Te avertizam ca protectia datelor prin legi ale altor tari decat Romania ar putea fi mai putin cuprinzatore decat legislatia acestei tari.

4. CONTINUT
Intelegeti ca toate informatiile, date, text, fotografii, sau alte materiale (numite in continuare „CONTINUT”), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. S.C. SMILEY, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut.
Sunteti de acord sa nu folositi site-ul si serviciile puse la dispozitie pentru a:

 • incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator;
 • intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod;
 • pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie;
 • falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului;
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain;
 • incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert.
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, „junk mail”, „spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;
 • interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la site, sau sa incalce orice cerinte, proceduri, politici sau regulamente ale retelelor conectate la site;
 • incalca in mod intentionat sau nu orice lege locala, nationala sau internationala sau orice regulament care are valoare de lege recunoscuta;
 • colecta sau depozita date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor site-ului;
 • se angaja in activitati comerciale fara a se inregistra in eventualele servicii dedicate, parte a site-ului. Acest lucru include, dar nu se limiteaza la urmatoarele activitati:

S.C. SMILEY si orice alta persoana desemnata de S.C. SMILEY, au dreptul de a refuza, sterge (indeparta) orice continut care violeaza Regulile de Utilizare sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunteti de acord ca trebuie sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

5. DESCRIEREA SERVICIULUI ON LINE DE COMANDA A SERVICIILOR SI PRODUSELOR
Comenzile de produse si servicii S.C. SMILEY se pot face in urma completarii formularului de inregistrare disponibil pe pagina de comenzi, cu datele dumneavoastra, conform specificatiilor paragrafului 2 din prezentele Reguli de Utilizare.

Paginile de produse si servicii S.C. SMILEY reprezinta o oferta publica, in acceptiunea codului comercial roman. Prin accesarea butoanelor de comanda a produselor si serviciilor se face o acceptare a ofertei, cu implicatiile juridice ce decurg din prevederile art.35 Cod comercial si normele Codului civil roman in materie de obligatii (art.1073 si urmatoarele).

Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie de S.C. SMILEY prin intermediul site-ului.

Procesarea comenzilor se efectueaza in functie de capacitatea tehnica, in maxim 10 zile de la preluarea comenzii. S.C. SMILEY isi rezerva dreptul de selectie a clientilor.

Plata serviciilor se poate face, prin optiune, intr-una din modalitatile prezentate odata cu formularul de comanda.

Livrarile comenzilor procesate se pot efectua, la cerere, on line sau printr-un serviciu specializat de curierat. S.C. SMILEY si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul S.C. SMILEY, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului.

6. MODIFICARI ALE SERVICIULUI
S.C. SMILEY isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca S.C. SMILEY nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

7. INCETAREA COLABORARII
Sunteti de acord ca S.C. SMILEY, daca considera de cuviinta, va poate bloca utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale S.C. SMILEY de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, daca S.C. SMILEY considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Regulilor de Utilizare. S.C. SMILEY poate, de asemenea, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

8. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

 • utilizarea serviciilor site-ului se face pe propria raspundere;
 • S.C. SMILEY nu ofera nici o garantie ca:
  (1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra
  (2) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele, si
  (3) orice eroare de program va fi corectata.

Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de S.C. SMILEY se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
Forta Majora – S.C. SMILEY nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care S.C. SMILEY nu este responsabila.

9. LIMITARI ALE RASPUNDERII
Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca S.C. SMILEY nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, inclusiv pagube pentru pierderi de profit, imposibilitatii de folosire date sau alte pierderi (chiar daca S.C. SMILEY a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
(1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor portalului;
(2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau tranzactii incepute prin sau de pe site-ul S.C. SMILEY;
(3) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra; sau
(4) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

10. DESPAGUBIRI
Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati S.C. SMILEY si toti partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita folosirii serviciilor prezentate pe site, conexiunii la site, violarii Regulilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

11. PRACTICI GENERALE PRIVIND UTILIZAREA SI STOCAREA
Ati luat la cunostinta ca S.C. SMILEY poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor, stocarea datelor clientilor si a continuturilor transmise de acestia, pentru imbunatatirea gamei de servicii si produse oferite.

12. PUBLICITATE SI PROMOTII
S.C. SMILEY ruleaza campanii publicitare si promotii pe site. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre S.C. SMILEY pe site poate fi schimbat de catre S.C. SMILEY la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor. Sunteti de acord ca S.C. SMILEY nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului.

13. LEGATURI
Site-ul poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web. Deoarece S.C. SMILEY nu are nici un control asupra acesor site-uri, luati cunostinta si sunteti de acord ca S.C. SMILEY nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri. S.C. SMILEY nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri.

14. DREPTURI DE PROPRIETATE ALE S.C. SMILEY
Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca site-ul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul site-ului este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi.

Sunteti de acord sa nu modificati programele in nici un mod, sau sa folositi versiuni modificate ale programelor, in scopul obtinerii de acces neautorizat la serviciile sau programele din componenta portalului. Sunteti de acord sa nu accesati serviciile prin nici un alt mijloc decat prin interfata pusa la dispozitie de S.C. SMILEY.

15. INSTIINTARI
Instiintarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail, fie prin posta obisnuita (scrisoare recomandata cu confirmare de primire AR). Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chesiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general, in cadrul serviciilor sau paginilor de prezentare.

 16. PLATA ONLINE

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Plationline.ro,  plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit.

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele fotosmiley.ro.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca fotosmiley.ro

Smiley SRL prin site-ul www.fotosmiley.ro accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Anularea comenzii sau rambursarea nu este posibila dupa finalizarea serviciilor cerute prin intermediul site-ului.

Cosul Tau
There are no products in the cart!
Continua Cumparaturi
0