Nunta

Nunti 2014  Nunti 2013 Nunti 2012

La Foto Smiley, suntem o echipa de fotografi profesionisti specializati in fotografia de nunta si de eveniment. Ceea ce va putem oferi este priceperea si experienta noastra pentru obtinerea unor imagini superbe ce vor alcatui albume care sa va pastreze amintirile vii.

In organizarea unei nunti nu trebuie neglijata angajarea unui fotograf. Daca sunteti in cautarea unor profesionisto, atunci ati ajuns exact unde trebuie. Sper ca fotografiile din galeriile din site sa va convinga.

O parte din pozele de la o nunta sunt regizate iar o parte sunt instantanee. In functie de preferintele dumneavoastra si de cum decurge evenimentul, putem regiza impreuna diferite unghiuri si scene fotografice, dar putem lasa si evenimentul sa curga natural iar observatia fotografica sa treaca neobservata.

Intotdeauna ne dam interesul sa cautam unghiuri inedite, suntem atenti sa prindem toate momentele importante, avem grija sa apara in pozele dv. personajele importante ale nuntii.

Noi va sfatuim sa va faceti timp pentru o sedinta de fotografiere doar cu mirele si mireasa, ocazia perfecta de a avea cateva zeci de fotografii artistice in natura sau in studio. Mireasa va fi vedeta acestei sedinte si va avea ocazia de a-si etala rochia, voalul, trena, umbrela… etc! Aceasta sedinta se desfasoara, in general, in ziua nuntii, undeva intre stare civila si biserica si necesita aproximativ 1:30-2:00 h:min.

Cosul Tau
There are no products in the cart!
Continua Cumparaturi
0