Foto Smiley > Comanda Online > Pasul 1 - Incarcarea Imaginilor


Click pe "+Adauga" pentru a selecta fotografiile digitale dorite. In fereastra de selectare a fotografiilor, se pot alege fotografiile din interiorul unui intreg dosar prin combinatia de taste CTRL+A. Poti incarca oricate fotografii digitale doresti.
Fotografiile incarcate pe serverul nostru vor aparea pe aceasta pagina in miniatura.

Adauga...
 

ATENTIE: Asteapta incarcarea tuturor fotografiilor inainte sa treci la pasul urmator!Prin folosirea serviciului de comanda online fotosmiley considera acceptarea Termenilor de utilizare a siteului si Politica de Confidentialitate care face referire la modul in care colectam, folosim si partajam datele dumneavoastră.
*Transportul fotografiilor este gratis in Tirgu-Mures pentru o comanda mai mare de 100 RON si 10 RON pentru o comanda mai mica de 100 RON. Pentru alte localitati din tara transportul se taxeaza cu 30 RON.
**Termenul de livrare a fotografiilor este de 2 zile lucratoare pentru locuitorii orasului Targu Mures si 10 zile pentru cei care locuiesc in afara orasului.
***Calitatea imaginilor incarcate va trebui sa fie cat mai mare. Astfel, fisierul incarcat de tine va trebui sa aiba minim 1 megabyte (1024KB) ca marime, la o rezolutie de cel putin 3 megapixeli.
Cosul Tau
There are no products in the cart!
Continua Cumparaturi
0
';