Comanda online fotografiile tale digitale la tine acasa!

Site caption

Comanda acum fotografiile tale digitale … le vei primi acasa mai repede, mai usor si mai ieftin!www.fotosmiley.ro!

Modalitatea de comanda a fotografiilor este deosebit de simpla: In “Pasul 1” poti incarca oricate fotografii digitale doresti in comanda ta. “Pasul 2” iti ofera posibilitatea selectarii clare a comenzii fotografiilor tale si anume cantitatea dorita precum si marimea din fiecare fotografie. Dupa adaugarea comenzii tale si in prealabil vizualizarea fotografiilor, poti trece la “Pasul 3” in care va trebui sa introduci o adresa de e-mail personala si parola aleasa de tine in secventa de inregistrare. Daca nu ai inca un cont pe FotoSmiley.ro, acum este momentul sa te inregistrezi. Autentificarea corecta te trimite direct in “Pasul 4” unde poti vizualiza din nou, pe scurt, detaliile comenzii de fotografii. Comanda de fotografii se finalizeaza prin alegerea unei metode de plata, moment in care se va trimite catre adresa ta un e-mail de confirmare a comenzii. Tot ce-ti ramane de facut e sa astepti fotografiile tale, acasa.

Termenul de livrare a fotografiilor este de maxim 10 zile pentru cei care locuiesc in afara orasului Targu Mures, iar pentru locuitorii orasului este de maxim 2 zile lucratoare.

Atentie! Finalizeaza o singura comanda cu toate fotografiile tale. Site-ul permite adaugarea fotografiilor tale in numar nelimitat, prin intermediul primului pas, care poate fi repetat de cate ori se doreste. Plasarea mai multor comenzi de fotografii va adauga costuri de transport suplimentare!

Cosul Tau
There are no products in the cart!
Continua Cumparaturi
0